our community

Woodfactory is meer dan een werkruimte, het is een community van houtliefhebbers, liefhebbers van het werken met de handen en het leren en uitoefenen van een ambacht.

Naast een atelier waar hard wordt gewerkt, is het ook een plaats waar gelijkgestemden samenkomen om bij te leren en elkaar te leren kennen. Verschillende van onze leden hebben ondertussen de handen in elkaar geslagen. Samenwerkingen waaruit ook hechte vriendschappen zijn ontstaan.

Misschien wil jij jouw kennis wel delen met onze community en een begeleider worden bij één van onze workshops of opleidingen?

Lees hieronder alvast een aan aantal getuigenissen van onze Woodfactory leden.

voor wie?


Woodfactory stelt atelierruimtes, machines, materiaal en expertise ter beschikking van alle houtbewerkers. Starters, bijberoepers, hobbyisten of volleerde vakmannen ... allen hebben ze hun plaatsje bij ons.  

Was het voorheen voor velen financieel onhaalbaar om een eigen zaak op te starten als houtbewerker, dan is dit niet langer een zorg ... bij woodfactory kan je op een zeer betaalbare wijze genieten van hyper professionele ateliers.

Geloof je bovendien ook dat naast de financiële voordelen je een goede keuze maakt door ruimtes en materialen te delen, dan zit je bij ons helemaal op je plaats.    community aan het woord!
join our community!
#woodfactory
meet the people!

Carl

zaakvoerder WF Gent/België

Arne

zaakvoerder WF Torhout

Miel

coördinator workshops

lesgever Gent

Arthur

verantwoordelijke atelier Gent

lesgever gent

Stefan

verantwoordelijke atelier Beringen

operator CNC - Opdeelzaag

Numa

lesgever Gent

Timon

lesgever Gent

Isabelle

administratie

Bram

lesgever Gent

Lorenz

lesgever Gent