ateliers

Gent

Ons atelier in Gent is geschikt voor het maken van zowel plaatmeubilair als massieve meubelen. Naast de stationaire machines kan u ook gebruik maken van onze uitgebreide verzameling gereedschappen van Festool en Lamello

Torhout

Ons atelier in Torhout is geschikt voor het maken van zowel plaatmeubilair als massieve meubelen. Naast de stationaire machines kan u ook gebruik maken van onze uitgebreide verzameling gereedschappen van Festool en Lamello

Beringen

Tot dusver ons grootste atelier voorzien van CNC machines en opdeelzaag. Naast het gewone abonnement is het hier dus ook mogelijk om met deze 'bemande machine' werken voor u uit te voeren op offerte.

 

jouw vaste werkplaats!

Voor wie van alle voordelen wil genieten van ons professioneel atelier kan kiezen voor één van onze volledige uitgeruste werkplaatsen. Deze zijn van het volgende voorzien:

  • afgebakende werkzone
  • grote werktafel
  • haspel elektriciteit
  • haspel luchtslang

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de prijzen en beschikbaarheid

neem contact op

opslagruimte huren?


Om te vermijden dat je al te veel met hout of onafgewerkte projecten moet rondsleuren is er ook de mogelijkheid om een ruimte in onze opslagrekken te huren of een afzonderlijk daartoe voorziene vloerruimte waar je de werkstukken kan achterlaten tot je terugkomt voor een volgende sessie.

opdeelzaag - CNC - afplakmachines


Bij ons kan u ook platen laten verzagen volgens de gewenste afmetingen, kanten afplakken, scharnierboringen laten uitvoeren en nog zo veel meer. Lever ons zo gedetailleerd mogelijke info en wij zorgen voor perfect werk binnen een zeer korte termijn.

Ontdek meer